Maatwerk sloten en sluitwerk

Standaard als het kan, maatwerk als het moet

Een hoog inbraakrisico vraagt om een hoog beveiligingsniveau. Alleen schieten de normeringen tekort als het om High Risk beveiliging gaat. Dat laten de vele geslaagde inbraken/overvallen op hoog risico objecten wel zien. Daarom leggen wij de lat hoger. En zorgen we voor een veiligheidsniveau dat criminelen echt tegenhoudt. Dát is de praktijkgerichte Van den Hoogen-standaard. Onze jarenlange kennis en doorlopende praktijkervaring houden ons hierin scherp. Waar nodig ontwikkelen we maatwerk, wetende dat de grote fabrikanten zich nu eenmaal traag aanpassen aan de dagelijkse praktijk van criminelen. En daar wilt u vast niet op wachten.

maatwerksluitwerk-1highsec1maatwerksluitwerk-2

Maatwerk sluitwerk van eigen fabricage, veilig én mooi om te zien

Sterk én mooi

Criminelen komen met steeds zwaarder geschut om succesvol te zijn. Dat vraagt om zwaardere maatregelen in de vorm van extra zwaar hang- en sluitwerk en extra verstevigde puien en deuren. Heel veilig, maar standaard niet fraai om te zien. Om van uw woning of bedrijf geen bunker te maken, laten wij deze in onze instrumentmakerij op maat vervaardigen. Want mooi én sterk kunnen wel degelijk samengaan. Dat vraagt om vergaande kennis en ervaring. En om speciale materialen en (montage)technieken. Dat is dan ook precies wat wij in huis hebben. Zo maken we waar wat we beloven: het creëren van een veilige omgeving.

maatwerksluitwerk-5maatwerksluitwerk-9maatwerksluitwerk-4maatwerksluitwerk-8

Foto 1 en 2: maatwerk RVS designplaat met geïntegreerde RVS greep. Om de cilinder een sterke antikerntrekrozet.
Foto 3: maatwerk RVS smaldeur rozetset, aan de buitenzijde blind bevestigd.
Foto 4: maatwerk T-naald constructie met deurvasthouder.

Senior Consultant bij een onafhankelijk adviesbureau:

Van den Hoogen Security komt met goede oplossingen op basis van de gestelde eisen. Ik ken geen ander bedrijf dat op dit niveau zo opereert.