Medeco XT uitvoeringen en accessoires

Het Medeco XT assortimentnexgen-5

  • Europrofielcilinder (modulair)
  • Knopcilinder
  • Hangslot
  • Automaatslot

De Medeco XT europrofielcilinders worden in een modulaire uitvoering geleverd. Ze zijn aan iedere deurdikte en -uitvoering aan te passen, zonder lange levertijden. De cilinders zijn standaard met het hoogste keurmerk (SKG***) uitgerust.

Er zijn meerdere uitvoeringsvarianten  zoals hangsloten, automaat- en vitrinecilinders leverbaar. Nieuwe uitvoeringen zijn, onder voorwaarden, op maat te fabriceren.

Programmeerstation nexgen-programmeerstation

Door een gebruikerssleutel in het programmeerstation te plaatsen, neemt de software via internet automatisch contact op met de server. Er gebeuren dan twee dingen. De sleutel brengt na autorisatie alle handelingen in het geheugen over naar de server en vult hiermee de software. Vervolgens haalt de sleutel de nieuwe autorisatie op en werkt deze bij volgens de vooraf ingestelde tijdsduur. Zo eenvoudig is het. Zelfs inloggen is niet nodig.

Opladernexgen-oplader

De sleutel wordt via een accu gevoed. Op een volle accu kan de sleutel 500-800 openingen verrichten. Daarna moet de sleutel weer worden opgeladen. Deze kleine ronde oplader heeft een USB aansluiting, een aansluiting voor een sigarettenaansteker voor in de auto of een 230V aansluiting. U kunt de sleutel dus overal opladen.

informatieWij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel ons op 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.