Keybox sleutelkluis voor de thuiszorg

Altjd snel, veilig en zorgeloos toegant tot uw cliënten

Nominatie Zorgorganisaties beheren tientallen tot wel honderden sleutels van thuiszorgcliënten. In de praktijk levert dit regelmatig problemen op:

 • Zorgverleners verliezen veel tijd met het ophalen en terugbrengen van sleutels bij de centrale sleutelpost.
 • Sleutelbeheer is gecompliceerd, zeker als er meerdere zorgverleners bij de zorg betrokken zijn en er meerdere sleutels van eenzelfde cliënt zijn.
 • Bij cliënten die in een wooncomplex wonen met een centrale, afgesloten ingang, zijn doorgaans twee sleutels nodig om in de woning van de cliënt te komen.
 • Er zijn speciale voorzieningen nodig om de veiligheid, aansprakelijkheid en privacy te regelen.
 • Hardware en de inzet van medewerkers voor registratie en toezicht brengen kosten met zich mee.
 • Ondanks alle maatregelen raken sleutels regelmatig zoek.
 • Beschuldiging van zorgverleners, bijvoorbeeld bij diefstal zonder sporen van inbraak.
De Keybox lost deze problemen op en geeft snel en veilig toegang tot de woningen van uw clienten, zónder dat u sleutels in beheer hoeft te nemen.

Efficiënter, veiliger, sneller

Keybox-zorgverlener De Keybox is een hoogwaardige, SKG**® goedgekeurde sleutelkluis waarin u een duplicaat van de huissleutel van de cliënt bewaart. De Keybox maakt zorgverlening efficiënter. Zorgverleners kunnen met één sleutel alle Keyboxen in hun wijk openen. Geen bossen sleutels en geen reistijd meer om sleutels van een bewaarlocatie op te halen en terug te brengen. Geen duplicaten van dezelfde sleutels voor verschillene teams meer. En bovenal: geen terugkerende knelpunten meer. U heeft snel, veilig en efficiënt toegang tot de woningen van clienten. Zonder zorgen en sleutelbeheerverantwoordelijkheden van uw kant.

Voordelen Keybox

 • Eén sleutel biedt toegang tot alle geselecteerde sleutelkluizen
 • SKG**® goedgekeurde sleutelkluis (volgens Politiekeurmerk Veilig wonen)
 • Onopvallend klein formaat
 • Snelle en eenvoudige montage, past op nagenoeg alle deuren
 • Geen schade aan deur en kozijn na demontage
 • Ruimte voor meerdere sleutels
 • Duurzame kwaliteit (rvs), geen roest
De Keybox wordt met een standaard europrofielcilinder of een elektronische cilinder afgesloten. Beide cilinders zijn extra zwaar inbraakwerend en bieden bij verlies of diefstal van een sleutel een snelle en kostenbesparende oplossing om de veiligheid weer te garanderen.

Keybox met mechanische cilinderKeybox-montage

Kiest u voor mechanische toegang, dan wordt de Keybox uitgerust met een SKG***® goedgekeurde mechanische cilinder. Hiermee kunnen uw zorgverleners met één sleutel alle Keyboxen in hun wijk openen. Bij verlies of diefstal van een sleutel worden alle sleutels onbruikbaar zodra er een nieuwe sleutel in de cilinder wordt gestoken. Dit verhoogt de veiligheid aanzienlijk en maakt dure vervanging van cilinders overbodig. De sleutels zijn beschermd met een systeem-sleutelpatent, alleen wij kunnen de sleutels bijmaken. Zo heeft u inzicht en zekerheid wie over welke sleutels beschikt.

Keybox met elektronische cilinder en toegangsregistratie

Hiermee kunt u op afstand instellen wie de Keybox mag openen en op welke tijdstippen. Uw zorgverleners kunnen met één sleutel alle Keyboxen in hun wijk openen. De elektronische cilinder registreert wie, waar en wanneer een Keybox opent en sluit. Controle, toegang en registratie in één systeem dus. Autorisaties zijn via gebruiksvriendelijke software eenvoudig toe te kennen en aan te passen. Bij verlies of diefstal zijn de sleutels snel te herprogrammeren, dure vervanging van cilinders en sleutels is niet meer nodig.

Stroomvoorziening en autorisatie verlopen via de sleutel; de cilinder heeft geen bekabeling, batterij of accu nodig en is ongevoelig voor vorst en vocht. Het sleutelsysteem draait op een stand-alone pc met internetverbindingen en vergt geen inmenging in uw ICT-systemen.

Montage

De Keybox is eenvoudig te monteren en nagenoeg zonder schade weer te verwijderen.

Keybox Ontzorgservice

Met de Keybox heeft u snel en veilig toegang tot de woningen van uw cliënten, zónder dat u sleutels van cliënten in beheer hoeft te nemen. En met de bijbehorende Ontzorgservice heeft u ook de logistieke rompslomp niet. U laat ons weten waar u een Keybox wilt plaatsen en wij regelen de rest. Ook het sleutelbeheer en de hosting kunnen wij voor u verzorgen.

 

Keybox-brochureDownload de pdf van de Keybox-brochure.
Wilt u meer weten over de voordelen en toepassingen van de Keybox voor uw organisatie?
Bel ons op 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.