Occasion kluizen en safes

Het aanschaffen van een occasionsafe is niet zonder risico. In de markt worden ook 'gerepareerde' safes aangeboden die uit branden afkomstig zijn. En safes met voormalige afstortopeningen (gaten) als zwakke plekken. We komen ook safes tegen waarvan het sluitwerk zo amateuristische is aangepast, dat het criminelen wel heel gemakkelijk wordt gemaakt. En safes waarvan de verkoper een extra sleutel achterhoudt. Vervelend, zeker als u hierdoor problemen met uw verzekeraar krijgt.

Laat u goed adviseren

Voorkom onaangename verrassingen en koop bij een specialist die u van een vakkundig advies en betrouwbare occasion kluis voorziet. Wie kan u beter informeren dan de specialisten die dagelijks kluizen openen? Van den Hoogen Security is merkonafhankelijk en kent de sterktes en zwaktes van alle safe-producten. Die wilt u niet pas achteraf ontdekken, als het kwaad al geschied is.

Webshopoke

Hier vindt u ons aanbod van betrouwbare tweedehands safes.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cliënten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."