Keybox Ontzorgsysteem

U bestelt, wij doen de rest. Dat noemen wij ontzorgen

Met de Keybox sleutelkluis heeft u snel en veilig toegang tot de woningen van uw cliënten, zónder dat u sleutels van cliënten in beheer hoeft te nemen. En met de bijbehorende Ontzorgservice heeft u ook de logistieke rompslomp niet. U laat ons weten waar u een Keybox wilt plaatsen, wij regelen de rest.

STAP 1 - Keybox bestellen

De Keybox is een hoogwaardige, SKG**® goedgekeurde sleutelkluis waarin u een duplicaat van de huissleutel van uw cliënt bewaart. Uw zorgverleners kunnen met één sleutel alle Keyboxen in hun wijk openen. U heeft snel en veilig toegang tot de woningen van uw cliënten. Dat maakt uw zorgverlening efficiënter.

STAP 2 - Cilinder kiezen

Maak uw keuze uit een mechanische cilinder of elektronische cilinder met toegangsregistratie om toegang te krijgen tot de Keybox. Beide cilinders zijn extra zwaar inbraakwerend en bieden bij verlies of diefstal van een sleutel een snelle, kostenbesparende oplossing om de veiligheid weer te garanderen.

STAP 3 - Cliënt aanmelden

Meld een cliënt aan via ons webportaal en wij verzorgen de rest. Van het maken van een afspraak met de cliënt voor montage van de Keybox tot registratie van de cilindersleutels, sleutelcodering en voorraadbeheer. En heeft uw cliënt geen zorg meer nodig, dan zorgen wij dat de Keybox weer terugkomt.

Webportal

Via een online programma, de webportal, wordt bijgehouden welke Keyboxen op welk adres aanwezig zijn. Moet er een Keybox gemonteerd of verhuisd worden? Dan dient u via de portal een verzoek in bij Van den Hoogen Security. Besteedt u de (de)montage aan ons uit, dan leggen wij via de portal een datum vast waarop de Keybox wordt gemonteerd of gedemonteerd. Zo heeft u ook het logistieke proces goed geregeld.

Wat houdt het Keybox Ontzorgsysteem in?

  • afspraken maken met de cliënt voor montage van de Keybox
  • informeren van de technische dienst of aannemer
  • registreren van de cilindersleutels
  • voorraadbewaking en voorraadbeheer
  • 24/7 managementinformatie via een webportaal
  • verwijderen van de kluis na beëindigen van de zorg
  • kluis weer in voorraad registreren

Sleutelbeheer en hosting

Naar wens kunt u het Keybox Ontzorgsysteem uitbreiden met professioneel sleutelbeheer en hosting.


informatieMeer weten over het Keybox Ontzorgsysteem? Bel met 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cliënten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."