High Risk beglazing

Inbraakwerende, kogelwerende en explosiewerende beglazing

inbraakwerende-beglazing-1Speciale veiligheidsbeglazing biedt extra bescherming tegen

  • inbraak
  • aanvallen met een vuurwapen
  • bomaanslagen en de bijbehorende drukgolf
Speciale beglazing helpt om - na alarmering - de uitsteltijd te behalen die nodig is om de uitruktijd van bijvoorbeeld politie te overbruggen.

Maak de zwakke schakel sterk met security montage

In nauwe samenwerking met specialisten verzorgen wij de levering én (security) montage van speciale beveiligingsbeglazing. Plaatsing door reguliere kanalen gaat volgens fabrieksvoorschriften in verband met de fabrieksgarantie. Maar ook speciale veiligheidsbeglazing is te forceren (zie de voorhamertest hieronder). Om die reden hebben wij extra veilige security montage ontwikkeld. Omdat we daarmee afwijken van de fabrieksvoorschriften, geven wij zelf garantie op de door ons geplaatste beveiligingsbeglazing.

Voorhamertest

Het verschil tussen normale montage en de Van den Hoogen Security montage.

Voorkom zwakke plekken

Security montage voorkomt zwakke plekken in de beveiligingsschil. Zodat de inbraak- of kogelwerende beglazing ook écht extra bescherming biedt. Want als de totale constructie niet op zwaar geweld berekend is, dan begeeft de pui zich alsnog op de zwakste schakel.

inbraakwerende-beglazing-3inbraakwerende-beglazing-2

De inbraakwerende pui van dit restaurant is verzonken in de bodem (geen drempels waar gasten over kunnen struikelen). Vanwege de zwaarte van het inbraakwerende glas worden de puien elektronisch geopend en gesloten.

Wist u dat...

  • ... 'veiligheidsbeglazing' volgens de normeringen met een hamer van twee kilo en een bijl van twee kilo wordt getest? We horen de criminelen hier nog lachen. Om vervolgens met een voorhamer van vijf kilo op pad te gaan. Daarmee slaan ze de beglazing in luttele seconden uit de sponning. De meeste bedrijven hebben hier geen oplossing voor. Wij wel. In samenwerking met een bank hebben we een security plaatsingsmethodiek ontwikkeld die wél voorhamerproof is. Zie de film hierboven voor het praktijkbewijs.
  • ... de slimme crimineel de zwaarste kogelwerende beglazing met een .22 kaliber munitie kan doorschieten? Daar gaat uw veilige gevoel. Als uit onze intake blijkt dat u dit risico loopt, dan nemen wij de bijbehorende maatregelen. Wij bieden maatwerkoplossingen die verder gaan dan de standaard kogelwerende beglazing. Omdat standaard in specifieke situaties onvoldoende beschermt.
  • ... explosiewerende beglazing niet altijd tegen explosies bestand is? Als een crimineel een snijexplosie op een slimme manier aanbrengt, dan is de explosiewerende beglazing in luttele seconden passé. De CEN-NEN normeringen falen op dit punt. Wij kennen de slimme aanvalstechnieken die criminelen in de praktijk toepassen. En weten deze adequaat te pareren.
lamp2Wilt u meer weten over beveiligingsbeglazing in de praktijk? Lees dan het artikel uit de Peppi en Kokki reeks in het vakblad Beveiliging (deel 14). Of bel ons op 026 361 09 09.