Montage en reparatie

Montage

montagedienst

Een slecht gemonteerde deurdranger of deurautomaat geeft een blijvend (beveiligings)probleem. Daarom verzorgen wij naar wens ook de montage, inclusief het afhangen van deuren. Dan weet u zéker dat alles werkt zoals het hoort.

Onderhoud

reparatie2

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw beveiligingsinvestering. En kan onveilige situaties door  schade of slijtage voorkomen. Sluit u een onderhoudscontract af, dan krijgt uw melding (ook buiten onze regio) in geval van storing ook prioriteit. Een service die hopelijk nooit nodig is, maar die u zeer op prijs stelt als het toch zover komt. Bijvoorbeeld omdat het sluitwerk niet meer werkt door mankementen of braakschade. Of bij verlies of diefstal van sleutels. Of vanwege ontslag op staande voet van een medewerker. Dan kunt u op onze service rekenen, ook in het weekend of op een nationale feestdag.

24/7 storingsdienst in de regio

reparatienood1

Tijdens onze openingsuren krijgt u direct contact met ons. Na sluitingstijd heeft u persoonlijk contact met een medewerker van de meldcentrale. Gaat het om een regionale melding of een melding horend bij een onderhoudscontract, dan gaat uw melding direct door naar een van onze technici. Deze neemt binnen enkele minuten contact met u op. Samen met u maakt hij duidelijke afspraken over prijs, voorwaarden en gewenst tijdstip. U houdt de regie en beslist zelf wat er wanneer gaat gebeuren.

Response restore

klok

Is het ondenkbaar dat in geval van storing een deur te lang open blijft staan? Dan maken we afspraken met een response restore clausule. Dit betekent dat een gekwalificeerde monteur binnen een vooraf bepaalde tijd bij u aanwezig is (response). En dat de storing binnen een vooraf bepaalde tijd op een acceptabel niveau wordt opgelost is (restore), zodat de situatie weer veilig is.

Klanten over onze medewerkers:

Een perfect getraind team. Zeer fatsoenlijk en ongelofelijk secuur. Ze denken innovatief en inventief mee. En werken ontzettend netjes.