Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen controleren wie, waar en wanneer toegang krijgt. Het systeem herkent de sleutel (tag of kaart), bepaalt of deze voor die plaats en tijd geautoriseerd is en verleent al dan niet toegang. U bepaalt zelf hoe u het systeem wilt toepassen. U kunt in- en uitgangen controleren, maar ook wie toegang tot bepaalde ruimtes krijgt. Dat werpt een flinke drempel op tegen criminaliteit. Van buitenaf én van binnenuit.

Online systemen (bekabelde systemen)

Een elektronisch toegangscontrolesysteem is flexibel. Toegang is snel te wijzigen, zonder een nieuwe sleutel uit te geven. Een verloren sleutel is snel te blokkeren, zonder de kosten en problemen die het verlies van een gewone sleutel met zich meebrengen. Naast controleren, kunt u de aanwezigheid van personen ook chronologisch registreren. Handig voor bijvoorbeeld de receptie. En een belangrijk instrument voor nood- en ontruimingsplannen.

Semi online systemen (niet-bekabelde systemen)

Semi online systemen met elektronische cilinders zijn flexibeler dan gewone mechanische sloten. Bekabeling is veelal niet nodig. Dit betekent dat de montage- en beheerskosten vaak lager zijn dan bij online systemen. Verloren sleutels zijn meestal snel te blokkeren en ook registratie is mogelijk. Zie Medeco XT, een geavanceerd toegangscontrolesysteem met een hoog veiligheids- en beveiligingsniveau.

Zet uw beveiliging op scherp

schildgroenEr zijn veel eenvoudig te manipuleren elektronische systemen op de markt. Laat u daarom goed adviseren. Van den Hoogen Security heeft jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van kleine en grote toegangscontrolesystemen. En beschikt over waardevolle krakerskennis die uw beveiliging op scherp zet. Bel met 026 361 09 09 voor een vrijblijvend advies of stuur een e-mail met uw vragen of wensen.
Directeur bij een grote universiteit met een hoog risicoprofiel:

Van den Hoogen Security denkt mee in het adviestraject en het bedieningsgemak van de oplossing. Eén sleutel voor meerdere sloten. Ook de nazorg is prima.