Eigen testafdeling

Van den Hoogen Security is het enige beveiligingsbedrijf in Nederland dat al sinds 1990 over een eigen testafdeling met een hydraulische testbank beschikt. Hiermee testen wij sluitwerk in gemonteerde toestand. Zo testen we het door SKG volgens de NEN-normering geteste en goedgekeurde hang- en sluitwerk zelf nóg een keer. Vaak met onthutsende resultaten.

Testen voor zekerheid

Zoals u in de artikelserie 'Peppi & Kokki versus Mickey Mouse' kunt lezen, is testen hard nodig. De normeringen schieten regelmatig tekort. Zijn onze bevindingen beneden onze standaard? Dan maken wij de nodige aanpassingen. Dankzij deze werkwijze beschikken onze technici over een uniek kennisniveau met bijbehorende montagetechnieken. Dat biedt extra veiligheid. Zo weerstaat een slotcombinatie die wij plaatsen vijftig tot honderd procent (!) meer krachten dan een identieke slotcombinatie gemonteerd door niet-Van den Hoogen Security monteurs.

Testen met explosieven

Van den Hoogen Security heeft een uitgebreid assortiment explosiewerende producten. Deze producten laten we uitgebreid testen, zodat de veiligheid gegarandeerd is.

FILMIMPRESSIEFOTOIMPRESSIEschildgroenMoet het écht veilig zijn? Bel ons dan op 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cliënten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."