Hang- en sluitwerk

Een op de vijf Nederlanders is het slachtoffer van inbraak. Maak het inbrekers niet gemakkelijk en beveilig uw eigendommen met goed hang- en sluitwerk. In ons Security Center vindt u een breed en compleet assortiment sloten, sluitkommen, cilinders, scharnieren, (sier)beslag, veiligheidsbeslag, inbraakwerend beslag en andere beveiligingsmaatregelen. In diverse uitvoeringen en merken. Daar krijgt u onze waardevolle vakkennis nog bij. Kennis van de producten, maar vooral ook hoe ze zich in de inbraakpraktijk houden. Want daar gaat het natuurlijk om.

Cilinders

Wij hebben een uitgebreid assortiment op voorraad en in onderhoud. Van eenvoudige tot de meest beveiligde cilinders in allerlei merken, afmetingen en uitvoeringen. Met en zonder certificaat (bescherming tegen namaken). Daarmee kunnen we zelfs de meest specifieke wensen invullen. Wij maken cilinders in eigen huis gelijksluitend, zodat u met één sleutel alle deuren kunt openen. Veilig én gemakkelijk.

(Sier)beslag

beslag Mooi én veilig gaan bij beslag meestal niet samen. In ons Security Center tonen wij u de uitzonderingen op die regel. Naast het bekende standaard aluminium beslag, vindt u hier een fraaie collectie design beslag in een beveiligingsuitvoering van messing, roestvrijstaal, aluminium of 'antiekijzer'. Mooi én sterk tot in de kleinste details. Om alles in lijn te houden, vindt u bij ons ook het bijpassende binnendeurbeslag. Denk aan deurkrukken, rozetten, ladegreepjes en knopjes, deurstoppen en zelfs badkameraccessoires.

Montage

Slecht gemonteerd sluitwerk geeft een blijvend beveiligingsprobleem. Daarom verzorgen wij naar wens ook de montage. Dan weet u zéker dat alles werkt zoals het hoort. Wij monteren niet alleen hang- en sluitwerk, maar alle door ons gevoerde beveiligingsproducten waarbij montage nodig is.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cliënten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."