High Risk Bedrijfsbeveiliging

Bedrijven met een hoog risico moeten toegankelijk maar veilig zijn. Dit vereist bouwkundige beveiliging die (ver) boven de standaard normeringen uitstijgt. Praktische kennis en aangepaste beveiligingsoplossingen zijn hier essentieel. Van den Hoogen Security beschikt over beide. Onze kracht ligt in het reduceren van de risico's die in uw specifieke situatie gelden.

Integrale aanpak van beveiliging

Bij High Risk bedrijfsbeveiliging zijn de te verwachten aanvalstechnieken zwaarder of intelligenter dan de standaard modus operandi waarin de Nederlandse (NEN) en Europese (CEN) normeringen voorzien. Anders gezegd: de criminelen zijn slimmer en zetten zwaarder geschut in. En er is geen goede regelgeving die alle beveiligingsaspecten afdekt. Daarom vereist High Risk bedrijfsbeveiliging een gemeenschappelijke aanpak van deskundigen op bouwkundig, organisatorisch en elektronisch gebied. Wij voegen daar onze praktische krakerskennis aan toe, een onmisbare maar vaak ontbrekende factor in beveiligingstrajecten.

Perfecte afstemming voor een optimaal resultaat

Bij deze gezamenlijk aanpak verzorgt Van den Hoogen Security de bouwkundige aspecten. En bij voorkeur ook de coördinatie van het totale beveiligingstraject. Doordat er maar één aanspreekpunt is, verloopt de afstemming perfect. En zijn de betrouwbaarheid en de effectiviteit van de gecombineerde beveiligingsmaatregelen optimaal. Belangrijk, want elke beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel.

lampMaak kennis met onze High Risk aanpak voor een hoogwaardige bouwkundige beveiliging van uw bedrijf. Bel met 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.
Senior Security Consultant bij een onafhankelijk adviesbureau:

Criminelen stelen geen gebouwen, je moet een proces beveiligen. Dat vergt inzicht in en kennis van de risico's. Van den Hoogen Security heeft dat.