Vluchtwegtechniek

Nood- en vluchtdeuren geven mensen in geval van nood een snelle vluchtweg. Deze deuren moeten van binnenuit snel te openen en van buitenaf voldoende inbraakwerend zijn. Een lastige combinatie. Een deur met een standaard vluchtveilige deurbalk is namelijk ook van buitenaf gemakkelijk te openen. Een gaatje boren of ruitje intikken, aan de anti-paniekbalk trekken en de inbrekers zijn binnen. En dat heeft u liever niet.

Tegenstrijdige eisen

vluchtweg 1 Dan zijn er de wettelijke eisen van de brandweer nog. Deze zijn vaak in strijd met de gewenste inbraakweerstand. En dat heeft weer gevolgen voor de verzekering. Standaard oplossingen die aan alle eisen tegemoetkomen zijn er niet of nauwelijks.

Maatwerk brengt oplossing

In dit spanningsveld zijn wij een inventieve partner met innovatieve oplossingen. Wij hebben kennis van beveiliging en wetgeving. En voegen daar een eigen ontwikkelafdeling en instrumentmakerij aan toe. Daarmee ontwikkelen wij voor u een maatwerkoplossing die recht doet aan alle tegenstrijdige eisen. Dát noemen wij veiligheid.
Senior Security Consultant bij een onafhankelijk adviesbureau:

Van den Hoogen Security komt met goede oplossingen op basis van de gestelde eisen. Ze denken actief mee en zeggen het eerlijk als iets niet kan of niet wenselijk is.