Medeco XT beheer en hosting

Professioneel sleutelbeheer

Goed sleutelbeheer is essentieel voor de veiligheid van uw toegangscontrolesysteem. U kunt uw medewerkers daarvoor opleiden en vrijmaken. U kunt ook kiezen voor ons professionele sleutelbeheerconcept dat u volledig ontzorgt. Dan maken we vooraf bindende afspraken die we vastleggen in een sleutelbeheerovereenkomst en onze sleutelbeheersoftware. Hierin staat hoe te handelen bij bijvoorbeeld het wijzigen van autorisaties, tijdvensters en het uitleveren en innemen van sleutels. Wie bevoegd is tot het verstrekken van opdrachten, op welke wijze en tot welk niveau. En wat te doen in geval van verloren sleutels. Wij waken over de gemaakte afspraken, zodat de veiligheid van uw toegangscontrolesysteem het oorspronkelijke niveau behoudt.

Hosting

Ook de toegangsautorisaties kunnen we voor u verzorgen. In de sleutelbeheerovereenkomst staat aangegeven wie van uw medewerkers welke mutaties mogen doorgeven en hoe. Na controle voeren wij de gewenste autorisaties door. Inmenging in uw eigen ICT-systeem is niet nodig. Alle software draait op onze eigen, zwaarbeveiligde servers op twee eigen locaties. Ze zijn voorzien van UPS-noodstroomunits, een noodstroomaggregaat en dubbele verbindingen met internet via verschillende providers om de continuïteit te waarborgen.

U kunt de hosting ook zelf doen. In dat geval installeren wij de database, krijgt u uitleg over de software en gaat u zelf de autorisaties aanpassen wanneer nodig. Desgewenst fungeren wij daarbij als back-up. U werkt op onze zwaarbeveiligde servers.

Beveiliging op hoog niveau

De veiligheid van de gegevens die wij beheren staat voorop. Daarom zijn onze hard- en softwaresystemen tot ongekend hoog niveau beveiligd. Onze servers zijn uitgerust met zwaarbeveiligde software en toegangspoorten en staan in kluizen in zwaarbeveiligde ruimtes.

Back-up als extra veiligheidsvoorziening

Als extra veiligheidsmaatregel beschikken wij over een back-up server. Deze staat in een zwaar beveiligde ruimte op een tweede eigen locatie, inclusief UPS-voorziening en noodstroomaggregaat. 

Waarborg voor continuïteit

Onze hosting en beheeroplossingen waarborgen de continuïteit van uw organisatie. U hoeft geen rekening te houden met vakantie, ziekte, dubbele functies of vertrek van medewerkers. Wilt u het beheer toch liever in eigen hand houden? Dan kunt u de software ook zelf aanschaffen.


medeco-xt-brochureDownload de pdf van de Medeco XT-brochure.
Wilt u meer weten over Medeco XT beheer en hosting voor uw organisatie?
Bel ons op 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.