Keybox sleutelbeheer en hosting

Uw sleutelbeheer professioneel geregeld

In veel organisaties is het sleutelbeheer niet sluitend. Vaak zijn sleutels of pasjes nog in het bezit van ex-werknemers of zijn ze (onterecht) als verloren opgegeven. Met alle beveiligingsrisico's van dien. Meestal is één persoon verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer, wat bij vertrek of ziekte tot problemen leidt. Van den Hoogen Security kent deze problematiek. En heeft hiervoor beheersoftware laten ontwikkelen, waarmee het uitgeven en bijbestellen van sleutels wordt geregistreerd. Wij hebben de specialisten in huis en zorgen voor de continuïteit. Zodat bij afwezigheid van uw verantwoordelijke werknemer(s) de vastgestelde procedures gewoon worden uitgevoerd.

Vooraf maken we samen met u bindende afspraken. Wie mogen sleutels bijbestellen? Mag dat telefonisch of per e-mail? Wie mag de sleutels afhalen? Hoe moet deze persoon zich legitimeren? Hoe te handelen in geval van verloren sleutels? Deze afspraken zijn essentieel voor de veiligheid van uw sluitsysteem. We koppelen de sleutels aan gebruikers, zodat duidelijk is hoeveel sleutels in omloop zijn en bij wie. Dit kunnen we ook periodiek testen.

Hosting

Kiest u voor de Keybox met elektronische cilinder? Dan kunnen wij de hosting van de software voor u verzorgen. Aanpassingen aan uw eigen ICT-systeem zijn niet nodig, alle software draait op onze eigen servers. Samen met u stellen we een beheercontract op waarin staat welke wijzigingen op welke wijze worden doorgevoerd. De registratielijsten zijn op elk moment opvraagbaar.

U kunt de hosting ook zelf verzorgen. Dan installeren wij de database, krijgt u uitleg over de software en gaat u zelf de autorisaties aanpassen wanneer nodig. Desgewenst fungeren wij daarbij als back-up. U werkt op onze zwaarbeveiligde servers.

Beveiliging op hoog niveau

De veiligheid van de gegevens die wij beheren staat voorop. Daarom zijn onze hard- en softwaresystemen tot ongekend hoog niveau beveiligd. Onze servers zijn uitgerust met zwaarbeveiligde software en toegangspoorten en staan in kluizen in zwaarbeveiligde ruimtes.

Back-up als extra veiligheidsvoorziening

Als extra veiligheidsmaatregel beschikken wij over een back-up server. Deze staat in een zwaarbeveiligde ruimte op een tweede, eigen locatie, inclusief UPS-voorziening en noodstroomaggregaat. 

Waarborg voor continuïteit

Met onze professionele hosting- en beheeroplossingen hoeft u geen rekening te houden met vakantie, ziekte, dubbele functies of vertrek van medewerkers. Daarmee waarborgt u de continuïteit en houdt u uw sleutelbeheer sluitend.


informatieMeer weten over beheer en hosting? Bel met 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail.