Toegangscontrolebeheer

Onafhankelijk toegangscontrolebeheer

Elk systeem heeft beheer nodig. Dat geldt ook voor toegangscontrolesystemen. U kunt dit beheer uitbesteden. Dat is vaak goedkoper en maakt u minder afhankelijk van eigen personeel. Professioneel beheer vermindert de risico's, zeker wanneer meerdere partijen (aannemers, toeleveranciers, onderhoudsbedrijven e.d.) toegang hebben tot uw bedrijf.

Voorkom 'lijkschouwingen'

Het management bepaalt de vereisten, het beheer ligt vaak bij een lager echelon. De kennis van alle beveiligingstechnische en -juridische ins en outs is doorgaans beperkt. Hierdoor daalt het beveiligingsniveau met de dag. Bij calamiteiten rest dan 'lijkschouwing', het achteraf zoeken naar waar het fout is gegaan. Met professioneel beheer voorkomt u dit.

Geen manipulatie mogelijk

Wij leggen samen met de bevoegde managers de uitgangspunten eenmalig en dwangmatig vast in ons beheerssysteem. Afspraken worden zonder uitzonderingen en zonder manipulatie uitgevoerd. Want u kent het wel, in iedere bedrijf vinden vriendendiensten plaats die uit beveiligingsoogpunt niet wenselijk zijn. Zolang wij het beheer verzorgen, verloopt alles volgens afspraak. En blijft het gewenste veiligheidsniveau intact.

Onafhankelijke bevindingen in geval van calamiteiten

Bij een ernstige calamiteit is onze administratie bepalend. Hierdoor is beter vast te stellen wie verantwoordelijk is. De bevindingen van een onafhankelijke organisatie worden eerder geaccepteerd door betrokken medewerkers en andere partijen.
Facilitair manager bij een High Risk bedrijf:

Criminaliteit is een van de ergste dingen die een bedrijf kan overkomen. In 99 van de 100 gevallen gaat het om eigen personeel.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 13.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cliënten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."