Meester in bouwkundige beveiliging

Van den Hoogen Security is meester in bouwkundige beveiliging. We hebben een unieke bundeling van kennis, specialisten, producten en diensten. En vullen dat aan met onmisbare praktijkervaring.

Missie

Wij reduceren veiligheidsrisico's en dragen zo bij aan het creëren van een veilige omgeving.
Hoe we dat doen, ziet u in de video hieronder.


Visie

Wij adviseren, ontwikkelen, leveren én onderhouden bouwkundige beveiliging voor particulieren en bedrijven. Van woonhuis tot museum, van kleine detaillist tot panden van geld- en waardetransporteurs. Wij zijn deskundig, nauwkeurig en servicegericht, zodat onze klanten tevreden en enthousiast terugkeren.

Kernwaarden

 • INTEGRITEIT

  Het allerhoogste goed in ons bedrijf is het bieden van persoonlijke veiligheid. Daarvoor kunt u zonder meer op onze dienstverlening en integriteit vertrouwen. Wij screenen jaarlijks al onze medewerkers, als extra maatregel om de integriteit te borgen.
 • VAKMANSCHAP

  Wie het beste nastreeft is nooit volleerd. Wij zoeken voortdurend naar een nog hoger niveau van vakmanschap en dienstverlening.
 • COLLEGIALITEIT

  Al sinds de oprichting in 1976 groeit en bloeit Van den Hoogen Security, samen met het besef dat succes alleen kan voortduren als alle medewerkers vanuit eenzelfde visie werken. Elkaar helpen & opleiden is een belangrijke kernwaarde en voorwaarde om bij ons te werken. Belangrijk? Ja, want waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Bij Van den Hoogen Security signaleren collega's dat én herstellen ze de fout direct. Zo wordt elke fout een leermoment om het beter te doen.
 • GELD VERDIENEN

  Geld verdienen is nodig om als bedrijf goed te kunnen functioneren. Maar het is niet ons hoogste doel. Een redelijke winst is voor ons goed genoeg. Een groot deel van de winst komt weer ten goede aan de klant door te investeren in een nog betere dienstverlening en in betrouwbaar, gemotiveerd en goed getraind personeel.

Onze specialisaties

 • Bouwkundig beveiliging
 • High Security bouwkundige beveiliging
 • Advisering en audits
 • Eigen Test- en Research & Development Center
 • Kluizen en openen van kluizen
 • Sleutel- en slotenspecialist

Beveiligen met visie

Een goed beveiligingssysteem is de som van visie, organisatie en techniek. Waarbij alle maatregelen op elkaar zijn afgestemd voor een optimaal rendement. Een kluis heeft alleen zin als u uw waardevolle goederen er ook in opbergt. Dat is de kern van beveiliging: het afstemmen van menselijke, technische en bouwkundige aspecten. Wij vullen dit aan met tientallen jaren vakkennis en praktijkervaring. Zodat u voor elk specifiek risicoprofiel een passende en bewézen beveiligingsoplossing krijgt. De basis voor uw veiligheid en ons succes.

Criminelen tegenhouden

"Honderd procent beveiliging is onhaalbaar en onbetaalbaar", stelt Wim van den Hoogen, oprichter en eigenaar van Van den Hoogen Security. "Waar het om gaat is criminelen zo lang mogelijk tegenhouden, rekening houdend met de factoren kennis, aanvalsmiddelen en tijd." Dat zijn dezelfde factoren waar ook de nationale (NEN) en internationale (CEN) normeringen mee werken. Van den Hoogen is alleen nog geen crimineel tegengekomen met wie hij dwingende afspraken over het hanteren van deze normeringen kan maken. "In de praktijk zijn de normeringen niet toereikend. Met onze ruim vijfendertig jaar ervaring weten we precies waar ze tekortschieten. En hoe we dat kunnen oplossen. Onze kennis staat borg voor een beveiliging die niet alleen afschrikt, maar in de praktijk ook standhoudt."


VDHS bedrijfsbrochureDownload de pdf van de bedrijfsbrochure
Hoofd veiligheidszaken bij een internationaal High Risk geld- en waardebedrijf:

Van den Hoogen Security is uniek in zijn soort. Daar kennen wij geen tweede van. Ze onderscheiden zich door een zeer persoonlijke en betrokken benadering.