Hang- en sluitwerk

Wij kijken graag of uw pand voldoende beveiligd is. Aan een Security Check zijn in principe geen kosten verbonden.
Wij verkopen (en naar wens monteren) alle soorten beslag. Zowel voor binnendeuren als SKG gekeurd beslag voor buitendeuren. Bovendien leveren wij SKG gekeurd kerntrek beveiligd beslag.
Wij reviseren ook oude sloten.
Wij leveren en monteren alle soorten en uitvoeringen van elektrische sloten en sluitplaten.
Ja, wij leveren deze gecertificeerde sloten.
Wij leveren en monteren alle soorten en uitvoeringen van elektrische sloten en sluitplaten.
Wij maken transpondersleutels. Wij kunnen alleen niet alle merken/fabricaten kopiëren. Wanneer u met de te kopiëren sleutel naar ons Security Center in Arnhem komt, kunnen wij direct uitlezen of kopiëren mogelijk is.
Ja, door het slot te analyseren kunnen wij sleutels op het slot maken. Vaak is het ook mogelijk om aan de hand van een nieuwe set sleutels het slot (klavieren) zodanig aan te passen dat de oude sleutel niet meer past.
Wij hebben de juiste machines en programmatuur om sleutels op code (nummer) bij te maken.
Dit is vaak nog mogelijk. Onze sleutelmakers zijn in het bezit van specifieke gereedschappen om afgebroken sleutels te verwijderen.
Wij kunnen veel certificaatsleutels maken. Kunnen wij ze niet maken, dan kunnen wij ze voor u bestellen, ongeacht het fabricaat.
Wij kunnen diverse autosleutels kopiëren. Kom even langs in ons Security Center in Arnhem om hier zeker van te zijn.
Door het slot te analyseren, kunnen wij auto- en motorsleutels op het slot maken. Vaak is het ook mogelijk om aan de hand van een nieuwe set sleutels het slot (klavieren) zodanig aan te passen dat de oude sleutel niet meer past.
Of een sleutel gecertificeerd is, is voor u lastig te beoordelen. Wij adviseren u contact met ons op te nemen via 026 361 09 09. Een pasje bij het systeem wil niet altijd zeggen dat het systeem ook gecertificeerd is.
Wij hebben een eigen montage-afdeling. Onze technici kunnen de aangeboden beveiligingsmaatregelen voor u monteren als u dat zelf niet kunt of wilt doen.