Woonhuisbeveiliging

Woninginbraak heeft een grote impact. Denk aan het verlies van geld en goederen, de chaos in huis en kapotte ramen of deuren. Daar komt de emotionele schade nog bij. De gedachte dat onbekende mensen in uw woning zijn geweest. Dat vreemde handen door uw spullen zijn gegaan. Dat erfstukken, sierraden of andere voorwerpen met een emotionele waarde weg zijn. Met een goede woonhuisbeveiliging is veel leed te voorkomen.

Beveiliging gaat verder dan alarmering alleen

Goede beveiliging gaat verder dan het aanbrengen van alarmering. Logisch eigenlijk, want woningen worden niet gestolen. Alarmering signaleert, maar houdt niet tegen. Dat bewijzen de vele hit and run inbraken wel. Er moet ook een bouwkundige barrière zijn die criminelen tegenhoudt of vertraagt. Anders zijn ze al met uw spullen verdwenen voor de politie of bewakingsdienst ter plaatse is. Die kunnen dan enkel nog de schade opnemen. 'Lijkschouwing' noemen wij dat. Met het aanleggen van een inbraakwerende bouwkundige schil voorkomen wij dit voor u.

Minder kans op inbraak

borg logo

ERKEND BORG BOUWKUNDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Woningen met een BORG-opleveringsbewijs hebben tot negentig procent minder kans op een geslaagde inbraak. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen gaat niet verder dan beveiligingsklasse B.0. Wilt u een hoger beveiligingsniveau? Dan kunnen wij uw
 woning beveiligen conform de hogere BORG-veiligheidsklassen B.1, B.2 of B.3.

schildgroen

EIGEN SECURITY STANDAARD

Bovenop dit keurmerk leggen we nog onze eigen Van den Hoogen Security-standaard.
Zodat de beveiliging als het nodig is ook echt standhoudt.

Van den Hoogen Security-standaard: omdat het écht veilig moet zijn

Keurmerken betekenen dat we aan genormeerde kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Wij gaan nog een stap verder. Wij stellen úw specifieke situatie centraal, wetende dat inbrekers zich niet aan de normeringen houden. Dit betekent dat u bouwkundige beveiliging krijgt die niet alleen afschrikt, maar bij inbraak ook écht standhoudt. Dát is de Van den Hoogen Security-standaard. Niet voor niets werken we voor juweliers, musea, banken en geld- en waardetransporteurs.

lamp2Van uw huis een veilige haven maken? Bel dan met 026 361 09 09 of stuur een e-mail.
Senior security consultant bij een onafhankelijk adviesbureau:

Mensen weten vaak niet dat signaleren (inbraakalarm) alleen niet voldoende is. Er moet na signalering ook een bouwkundige barrière zijn om criminelen buiten de deur te houden tot de politie of bewakingsdienst ter plekke is.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cliënten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."