Inbraakwerende, kogelwerende en/of explosiewerende beglazing

beveiligingsbeglazingSpeciale veiligheidsbeglazing biedt extra bescherming tegen inbraak. Tegen aanvallen met vuurwapens. En zelfs tegen bomaanslagen en de drukgolf die daarbij optreedt. Speciale beveiligingsbeglazing helpt - na detectie en alarmering - de uitsteltijd te behalen die nodig is om de uitruktijd van bijvoorbeeld politie te overbruggen.

Goed nieuws... voor criminelen

Tot zover het goede nieuws. Want wist u ook dat deze veiligheidsbeglazing met een hamer(tje) van twee kilo en een bijl(tje) van twee kilo wordt getest? We horen de criminelen hier nog lachen. Om vervolgens met een voorhamer van vijf kilo op pad te gaan. Daarmee slaan ze de 'veiligheidsbeglazing' in luttele seconden uit de sponning! De meeste bedrijven hebben hier geen oplossing voor. Wij wel.

Security montage: inbraakwerend én voorhamerproof

In samenwerking met een bank hebben wij een security plaatsingsmethodiek ontwikkeld die wél voorhamerproof is. In deze film ziet u meer over deze methodiek. Hoe veilig ook, de reguliere kanalen nemen deze methodiek niet over. Daarmee zouden ze afwijken van de fabrieksvoorschriften, waardoor ze in geval van schade geen fabrieksgarantie krijgen.

Bij ons staat veiligheid en niet de fabrieksgarantie voorop. Daarom houdt onze security montage rekening met zwaar geschut. En geven we zélf garantie op door ons geplaatste veiligheidsbeglazing.


Kogelwerende beglazing met extra bescherming

Kogelwerende beglazing moet tegen verschillende standaard wapens en munitie bestand zijn. Maar wist u dat de slimme crimineel de zwaarste kogelwerende beglazing met een punt 22 (.22 kaliber munitie) kan doorschieten? Veilig is anders! Loopt u het risico door dit type crimineel belaagd te worden, dan nemen wij de bijbehorende maatregelen. Wij bieden maatwerkoplossingen die verder gaan dan de standaard kogelwerende beglazing, omdat standaard in specifieke situaties onvoldoende beschermt.

Explosiewerende beglazing die standhoudt

Explosiewerende beglazing moet tegen explosies bestand zijn. Maar als een slimme crimineel een snijexplosief goed weet te gebruiken, dan is de explosiewerende beglazing in luttele seconden passé. De CEN-NEN normeringen falen op dit punt. Wij kennen de slimme aanvalstechnieken die criminelen in de praktijk toepassen. En weten deze adequaat te pareren.

Waarom security montage?

Security montage voorkomt zwakke plekken in de beveiligingsschil. Zodat de inbraakwerende, explosiewerende of kogelwerende beglazing ook echt de gewenste bescherming biedt. Ook hier geldt dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel.

lamp2Meer weten over beveiligingsbeglazing in de praktijk?
Lees het artikel in het vakblad Beveiliging (editie 14) of bel ons op 026 361 09 09.
Welgestelde familie (Quote 500) over Van den Hoogen Security:

Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ze hebben de pui vervangen en laten alles perfect achter. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en kinderen voelen zich thuis nu veilig als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij.

.