Explosieven als binnenkomer

Al sinds jaar en dag gebruiken criminelen explosieven om toegang te krijgen tot bankkluizen. Maar tegenwoordig moeten ook woonhuizen het ontgelden. Criminelen zijn vindingrijk en gebruiken steeds grovere middelen om hun plannen tot uitvoering te brengen. En het is de normenmakers nog altijd niet gelukt om dwingende afspraken met hen te maken. Dus slagen ze nog vaak ook!

Woonhuis explosiewerend maken?

Een heel woonhuis explosiewerend maken vergt een grote inspanning. Een inspanning die ten koste van het design en de gebruiksvriendelijkheid van de gevelelementen gaat. Toch is een goede beveiliging mogelijk. Hoe? Via vroegtijdige detectie in combinatie met een sterke bouwkundige schil en het terugtrekken van gezinsleden in een strongroom. In deze versterkte ruimte is de komst van de politie veilig af te wachten, mits deze tegen een aanval met explosieven bestand is. En dat is helaas zelden het geval. Nagenoeg alle in de markt verkrijgbare versterkte ruimtes (wanden, dak, vloer en deuren) zijn met explosieven binnen luttele seconden te openen. De onze niet!

Explosiewerende producten

Van den Hoogen Security heeft een ruim assortiment producten dat u en uw gezinsleden wél beschermt tegen een aanval met explosieven. Deze producten laten we uitgebreid testen, zodat uw veiligheid gegarandeerd is.

Testen met explosieven

FILMIMPRESSIEFOTOIMPRESSIE


explosieventest-1explosieventest-2explosieventest-3
explosieventest-4explosieventest-5explosieventest-6

Met deze testen bepalen we wat de weerstandstijd van verschillende typen wanden en deuren is tegen welke explosieven en in welke hoeveelheid

schildgroenVoor een écht veilig gevoel belt u met 026 361 09 09. U kunt ons ook mailen.