High Risk Woonhuisbeveiliging

Vanwege uw beroep, prestaties of afkomst kunnen anderen u als VIP beschouwen. Een status waar risico's aan verbonden zijn die zich tot uw woonomgeving uitstrekken. Wij brengen die risico's in kaart. En komen via een gedegen beveiligingsplan  tot een pakket van beschermende maatregelen.

Hogere risico's trekken slimmere criminelen

Bij High Risk woonhuisbeveiliging zijn de te verwachten aanvalstechnieken zwaarder of intelligenter dan de standaard modus operandi waarin de Nederlandse (NEN) en Europese (CEN) normeringen voorzien. Anders gezegd: de criminelen zijn slimmer en zetten zwaarder geschut in. En er is geen goede regelgeving die alle beveiligingsaspecten afdekt. Daarom vereist High Risk woonhuisbeveiliging een gemeenschappelijke aanpak van deskundigen op bouwkundig, organisatorisch en elektronisch gebied. Wij voegen daar onze praktische krakerskennis aan toe, een onmisbare maar vaak ontbrekende factor in beveiligingstrajecten. Zo wordt uw huis een veilige haven.

Samenwerking voorkomt zwakke schakels

In deze gemeenschappelijke aanpak verzorgt Van den Hoogen Security de bouwkundige aspecten. En bij voorkeur ook de coördinatie van het totale beveiligingstraject. Hierbij werken we met de beste marktpartijen samen. Voordeel hiervan is dat er maar één aanspreekpunt is, waardoor de afstemming perfect verloopt. En de betrouwbaarheid en de effectiviteit van de gecombineerde beveiligingsmaatregelen optimaal zijn. Belangrijk, want elke beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel.

 

high-risk-woonhuis-hek-1high-risk-woonhuis-hek-2

Hekwerken en inrijpoorten maken deel uit van het High Risk beveiligingstraject

Persoonsbescherming

Bij High Risk woonhuisbeveiliging gaat het meestal niet om het beschermen van geld en goederen alleen. Ook - of misschien wel juist - de bewoners vormen een belangrijk doelwit. Dit vraagt om maatregelen die specifiek op het beschermen van personen gericht zijn.

Strongrooms

homevipwoonhuis Alarmering en een sterke bouwkundige barrière vormen de basis van goede beveiliging. Een versterkte vluchtruimte (strongroom of panicroom) zorgt voor extra bescherming. Hierin kunt u zich in noodsituaties – eventueel met partner of gezin – veilig terugtrekken. Om daar na alarmering via het inbraakmeldsysteem de komst van politie of beveiligingsbedrijf af te wachten. De vluchtruimte is uit te rusten met speciale apparatuur om alarmdiensten te waarschuwen. En met een detectie- of camerabeveiligingssysteem, zodat u kunt volgen wat er in uw woning gaande is.

Het nut van strongrooms

De responsetijd van de politie is vaak dertig minuten en langer. Het realiseren van een dergelijke uitsteltijd in de gevel is kostbaar. Wij adviseren in het algemeen een uitsteltijd in de gevel van drie tot vijf minuten tegen zwaar geweld. Deze kostbare minuten geven u tijd u terug te trekken in de veilige strongroom om daar de komst van de politie af te wachten. Een vluchtruime kan elke ruimte in de woning zijn: een slaapkamer, werkkamer, badkamer, keuken of kelder.

Het beveiligen van een vluchtruimte met standaard verkrijgbare strongroom deuren, sluitingen en wanden is in onze (krakers)ogen een cosmetische ingreep. Deze producten voldoen weliswaar aan de gangbare normeringen, maar criminelen houden zich zelden aan wat gangbaar is. Wat betekent dat deze producten onvoldoende bescherming bieden zodra ze op niet-genormeerde wijze worden aangevallen. En die kans is groot.

Als het écht veilig moet zijn

Wilt u beveiliging die standhoudt als het nodig is? Bel dan met 026 361 09 09 of stuur ons een e-mail. Als meester in bouwkundige beveiliging met ongeëvenaarde krakerskennis weten wij criminelen buiten spel te zetten.
Welgestelde familie (Quote 500):

De afgelopen drie maanden zijn er 55 inbraken in de buurt geweest. Ze hebben het bij ons ook een paar keer geprobeerd, maar ze komen er niet in.