Beveiliging stadhuis Enschede

In opdracht van de gemeente Enschede heeft Van den Hoogen Security het monumentale stadhuis bouwkundig beveiligd. Het stadhuis is rond 1930 ontworpen door architect ir. G. Friedhof.

Om te voldoen aan de hedendaagse eisen, moesten de bestaande puien vervangen worden door brand- en inbraakwerende puien. Omwille van het bedieningsgemak moesten ze bovendien elektronisch af te sluiten zijn. Geheel in de stijl van het pand en de architectuur van Friedhof hebben we fraaie stalen puien ontworpen, met de hand gemaakt en geplaatst. De sloten in de bestaande monumentale deuren zijn aangepast en de bestaande cilinders zijn vervangen door elektronische cilinders die passen in het monumentale karakter.

Met deze aanpassingen voldoet de veiligheid van het stadhuis weer aan de eisen van deze tijd. Dankzij de optimaal beveiligde elektronische cilinders is de toegangscontrole kwalitatief hoogstaand, praktisch en flexibel. En zijn wijzigingen in de autorisatie direct door te voeren.

Security Center

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Storingsdienst

Cli├źnten met een onderhoudscontract kunnen gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst.
Bel 026 361 09 09.

Klant aan het woord

"Het advies, de service en de mensen zijn perfect. Ons huis is echt een vesting geworden. Mijn vrouw en twee kinderen voelen zich nu veilig thuis als ik op reis ben. Een fijn gevoel, zowel voor hen als voor mij."