Montage, onderhoud, reparatie en storing

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw beveiligingsinvestering. En kan onveilige situaties door schade of slijtage voorkomen. Sluit u een onderhoudscontract af, dan krijgt uw melding in geval van storing ook prioriteit, ook buiten onze regio. Een service die hopelijk nooit nodig is, maar die u zeer op prijs stelt als het toch zover komt. Bijvoorbeeld omdat het sluitwerk niet meer werkt door mankementen of braakschade. Of bij verlies of diefstal van sleutels. Of vanwege ontslag op staande voet van een medewerker. Dan kunt u op onze service rekenen, ook in het weekend of op een nationale feestdag. Na elke onderhoudsbeurt ontvangt u een heldere rapportage over de verrichte onderhoudswerkzaamheden.
Wij hebben een 24/7 storingsdienst in de regio. Bel met 026 361 09 09.

Tijdens onze openingsuren (werkdagen ma t/m vrij van 08.00 – 17.00 uur) krijgt u direct contact met ons. Na sluitingstijd heeft u persoonlijk contact met een medewerker van de meldcentrale. Uw regionale melding of melding horend bij een onderhoudscontract gaat direct door naar een van onze technici. Deze neemt binnen enkele minuten contact met u op. Samen met u maakt hij duidelijke afspraken over prijs, voorwaarden en gewenst tijdstip. U houdt de regie en beslist zelf wat er wanneer gaat gebeuren.

Het uitvoeren van de storingswerkzaamheden verrichten we voor klanten waarmee een onderhoudsovereenkomst is afgesloten en voor klanten binnen onze regio. Buiten onze regio en zonder een onderhoudscontract met ons, adviseren wij u voor service naar uw eigen leverancier te gaan waar u uw hang- en sluitwerk c.q. sleutels aangeschaft heeft.
Is continuïteit in de bedrijfsvoering essentieel? Sluit dan een onderhoudscontract af met met response restore garantie. Dit betekent dat een gekwalificeerde monteur binnen een vooraf bepaalde tijd bij u aanwezig is (response). En dat de storing binnen een vooraf bepaalde tijd op een acceptabel niveau wordt opgelost (restore), zodat de situatie weer veilig is.
Snelle hulp is dan geboden. Bel 026 361 09 09. In deze en andere gevallen helpt onze buitendienst u vlot en vakkundig uit de nood.